JADŁOSPIS TYGODNIOWY

14-18 Maj 2018
Stołówka czynna 12-15

     
Poniedziałek 21.05.2018Cena:
1.Zupa krupnik 3,50
2.Pierogi z mięsem (6 szt)
+ surówka z kapusty kiszonej + kompot wieloowocowy
10,50
3.Zestaw - poz. 1 + 213,00
Wtorek 22.05.2018
1.Zupa jarzynowa3,50
2.Filet z kurczaka panierowany + ziemniaki z koperkiem
+ surówka z kapusty pekińskiej + kompot wieloowocowy
12,50
3.Zestaw - poz. 1 + 215,00
Środa 23.05.2018
1.Zupa flakowa3,50
2.Kotlet mielony + ziemniaki z koperkiem
+ buraczki + kompot wieloowocowy
12,50
3.Zestaw - poz. 1 + 215,00
Czwartek 24.05.2018
1.Zupa szczawiowa z jajkiem 3,50
2.Sztuka mięsa w sosie + ziemniaki z koperkiem / kasza jęczmienna
+ surówka wiosenna + kompot wieloowocowy
12,50
3.Zestaw - poz. 1 + 215,00
Piątek 25.05.2018
1.Zupa ogórkowa3,50
2.Pierogi ruskie (7 szt)
+ surówka marchew z selerem + kompot wieloowocowy
10,50
3.Zestaw - poz. 1 + 213,00
DO NABYCIA SĄ KARNETY TYGODNIOWE W CENIE -66.00ZŁ.
DODATKI:
Naczynie jednorazowe na zupę1,00
Naczynie na II danie
reklamówki jednorazowe
1,50
0,50