Proponowane usługi gastronomiczne podczas imprez:

SERWIS KAWOWO-HERBACIANY
- (kawa, herbata, cukier, mleczko, cytryna, woda mineralna)
- stały dostęp w sali konferencyjnej - 10,00 zł/osoba

SŁODKIE PRZEKĄSKI
- ciasteczka konferencyjne - 4,00 zł/osoba/50g
- ciasto domowe (sernik, piernik, babka, drożdżówka, szarlotka, karpatka, miodownik, biszkoptowe, itp.) - 6,00 - 10,00 zł/150g

OBIAD SERWOWANY W JADALNI
- według menu na dany dzień (tygodniowy jadłospis) - cena wg cennika menu
Usługa gastronomiczna w czasie udostępniania sali dla uczestników spotkania – przykładowe dania
ZIMNY BUFET
- kanapki (konferencyjne, tartinki, bułki z wędliną, serem i warzywami) – od 4,00 PLN do 12,00 zł
- sałatki (jarzynowa, gyros, egzotyczna, grecka, włoska, francuska, z tuńczykiem, itp.) – od 6,00 zł do 13,00 zł
- przekąski typu Fingerfood (koreczki, roladki z nadzieniem, minigalaretki mięsne lub rybne, pomidory a la caprese, pieczarki w boczku, itp.) – od 3,00 zł do 12,00 zł
- napoje (woda mineralna, soki owocowe, napoje typu cola) – od 3,00 zł do 6,00 zł
- owoce (małe lub porcjowane) – 250-500g/os. – od 5,00 zł do 9,00 zł
DANIA CIEPŁE
- danie jednogarnkowe (strogonoff, forszmak, gulasz chiński, gulasz węgierski, leczo, bogracz, itp.) – od 10,00 zł do 18,00 zł
- dania obiadowe serwowane na życzenie klienta – ceny do uzgodnienia
Proponujemy też wcześniejsze wydrukowanie w naszym dziale POLIGRAFII materiałów szkoleniowych. Pakiety szkoleniowe mogą skompletować nasi pracownicy w dziale PRAC TECHNICZNYCH.