Proponowane usługi gastronomiczne podczas imprez:
SERWIS KAWOWO-HERBACIANY
- (kawa, herbata, cukier, mleczko, cytryna, woda mineralna)
- stały dostęp w sali konferencyjnej od - 13,00 zł/osoba(netto)
SŁODKIE PRZEKĄSKI
- ciasteczka konferencyjne od - 5,00 zł/osoba/50g (netto)
- ciasto domowe (sernik, piernik, babka, drożdżówka, szarlotka, karpatka, miodownik, biszkoptowe, itp.) od - 8,00 do 15,00 zł/150g (netto)
OBIAD SERWOWANY W JADALNI
- według menu na dany dzień (tygodniowy jadłospis) - cena wg cennika menu
Usługa gastronomiczna w czasie udostępniania sali dla uczestników spotkania – przykładowe dania
ZIMNY BUFET
- kanapki (konferencyjne, tartinki, bułki z wędliną, serem i warzywami) od 6,00 do 14,00 zł (netto)
- sałatki (jarzynowa, gyros, egzotyczna, grecka, włoska, francuska, z tuńczykiem, itp.) od 8,00 do 15,00 zł (netto)
- przekąski typu Fingerfood (koreczki, roladki z nadzieniem, minigalaretki mięsne lub rybne, pomidory a la caprese, pieczarki w boczku, itp.) od 5,00 do 15,00 zł (netto)
- napoje (woda mineralna, soki owocowe, napoje typu cola) od 4,00 do 8,00 zł (netto)
- owoce (małe lub porcjowane) – 250-500g/os. od 6,00 do 10,00 zł (netto)
DANIA CIEPŁE
- danie jednogarnkowe (strogonoff, forszmak, gulasz chiński, gulasz węgierski, leczo, bogracz, itp.) od 12,00 do 22,00 zł (netto)
- dania obiadowe serwowane na życzenie klienta – ceny do uzgodnienia
Proponujemy też wcześniejsze wydrukowanie w naszym dziale POLIGRAFII materiałów szkoleniowych. Pakiety szkoleniowe mogą skompletować nasi pracownicy w dziale PRAC TECHNICZNYCH.