OBSŁUGA TECHNICZNA – SALE KONFERENCYJNE
Posiadamy 2 sale konferencyjne o powierzchni 54 i 60 m2, które udostępniamy na cele organizacji konferencji, seminariów, szkoleń, warsztatów i innych form edukacyjnych.
Sale są wyposażone w stoły i tapicerowane krzesła, które ustawiane są według życzenia.
Istnieje możliwość wypożyczenia rzutnika i laptopa. Oferujemy dostęp do Internetu.
Udostępnienie sali konferencyjnej (54-60 m2)
W DNI POWSZEDNIE
- w godzinach 8:00-16:00
- cena za godzinę – 80,00 zł
- cena za 8 godzin – 600,00 zł
- po godz. 16:00
- cena za godzinę – 100,00 zł
- cena za 8 godzin – 700,00 zł
W SOBOTY I NIEDZIELE
- cena za godzinę – 150zł
- cena za 8 godzin – 800,00 zł
- cena za każdą następną godzinę – 50,00 zł
Podczas organizowanych imprez zabezpieczamy USŁUGI GASTRONOMICZNE w postaci:
- serwisu kawowego,
- lunchu
- lub innego rodzaju przekąsek.
Zakres usług gastronomicznych jest każdorazowo ustalany indywidualnie.
Proponowane usługi gastronomiczne podczas imprez:
SERWIS KAWOWO-HERBACIANY
- (kawa, herbata, cukier, mleczko, cytryna, woda mineralna)
- stały dostęp w sali konferencyjnej od 13,00 zł/osoba (netto)
SŁODKIE PRZEKĄSKI
- ciasteczka konferencyjne od 5,00 zł/osoba/50g (netto)
- ciasto domowe (sernik, piernik, babka, drożdżówka, szarlotka, karpatka, miodownik, biszkoptowe, itp.) od 8,00 - 15,00 zł (netto)/150g
OBIAD SERWOWANY W JADALNI
- według menu na dany dzień (tygodniowy jadłospis) - cena wg cennika menu
Usługa gastronomiczna w czasie udostępniania sali dla uczestników spotkania – przykładowe dania
ZIMNY BUFET
- kanapki (konferencyjne, tartinki, bułki z wędliną, serem i warzywami) – od 6,00 do 14,00 zł (netto)
- sałatki (jarzynowa, gyros, egzotyczna, grecka, włoska, francuska, z tuńczykiem, itp.) – od 8,00 do 15,00 zł (netto)
- przekąski typu Fingerfood (koreczki, roladki z nadzieniem, minigalaretki mięsne lub rybne, pomidory a la caprese, pieczarki w boczku, itp.) – od 5,00 do 15,00 zł (netto)
- napoje (woda mineralna, soki owocowe, napoje typu cola) – od 4,00 do 8,00 zł (netto)
- owoce (małe lub porcjowane) – 250-500g/os. – od 6,00 do 10,00 zł (netto)
DANIA CIEPŁE
- danie jednogarnkowe (strogonoff, forszmak, gulasz chiński, gulasz węgierski, leczo, bogracz, itp.) – od 12,00 do 22,00 zł (netto)
- dania obiadowe serwowane na życzenie klienta – ceny do uzgodnienia
Proponujemy też wcześniejsze wydrukowanie w naszym dziale POLIGRAFII materiałów szkoleniowych. Pakiety szkoleniowe mogą skompletować nasi pracownicy w dziale PRAC TECHNICZNYCH.