OBSŁUGA TECHNICZNA – SALE KONFERENCYJNE

Posiadamy 2 sale konferencyjne o powierzchni 54 i 60 m2, które udostępniamy na cele organizacji konferencji, seminariów, szkoleń, warsztatów i innych form edukacyjnych.

Sale są wyposażone w stoły i tapicerowane krzesła, które ustawiane są według życzenia.

Istnieje możliwość wypożyczenia rzutnika i laptopa. Oferujemy dostęp do Internetu.

Udostępnienie sali konferencyjnej (54-60 m2)

W DNI POWSZEDNIE

  • w godzinach 8:00-16:00
    • cena za godzinę – 70,00 zł
    • cena za 8 godzin – 500,00 zł
  • po godz. 16:00
    • cena za godzinę – 80,00 zł
    • cena za 8 godzin – 600,00 zł

W SOBOTY I NIEDZIELE

  • cena za 8 godzin – 800,00 zł
  • cena za każdą następną godzinę – 50,00 zł

Podczas organizowanych imprez zabezpieczamy USŁUGI GASTRONOMICZNE w postaci:

  • serwisu kawowego,
  • lunchu
  • lub innego rodzaju przekąsek.

Zakres usług gastronomicznych jest każdorazowo ustalany indywidualnie.

Proponowane usługi gastronomiczne podczas imprez:

serwis kawa herbata

SERWIS KAWOWO-HERBACIANY

  • (kawa, herbata, cukier, mleczko, cytryna, woda mineralna)
    - stały dostęp w sali konferencyjnej od 13,00 zł/osoba (netto)

przekąski słodki ciastka babeczki

SŁODKIE PRZEKĄSKI

  • ciasteczka konferencyjne od 5,00 zł/osoba/50g (netto)
  • ciasto domowe (sernik, piernik, babka, drożdżówka, szarlotka, karpatka, miodownik, biszkoptowe, itp.) od 8,00 - 15,00 zł (netto)/150g

srebrny garnek z potrawą gorącą obłożony plastrami cytryny

OBIAD SERWOWANY W JADALNI

Usługa gastronomiczna w czasie udostępniania sali dla uczestników spotkania – przykładowe dania

ZIMNY BUFET

  • kanapki (konferencyjne, tartinki, bułki z wędliną, serem i warzywami) – od 6,00 do 14,00 zł (netto)
  • sałatki (jarzynowa, gyros, egzotyczna, grecka, włoska, francuska, z tuńczykiem, itp.) – od 8,00 do 15,00 zł (netto)
  • przekąski typu Fingerfood (koreczki, roladki z nadzieniem, minigalaretki mięsne lub rybne, pomidory a la caprese, pieczarki w boczku, itp.) – od 5,00 do 15,00 zł (netto)
  • napoje (woda mineralna, soki owocowe, napoje typu cola) – od 4,00 do 8,00 zł (netto)
  • owoce (małe lub porcjowane) – 250-500g/os. – od 6,00 do 10,00 zł (netto)

DANIA CIEPŁE

  • danie jednogarnkowe (strogonoff, forszmak, gulasz chiński, gulasz węgierski, leczo, bogracz, itp.) – od 12,00 do 22,00 zł (netto)
  • dania obiadowe serwowane na życzenie klienta – ceny do uzgodnienia

Proponujemy też wcześniejsze wydrukowanie w naszym dziale POLIGRAFII materiałów szkoleniowych. Pakiety szkoleniowe mogą skompletować nasi pracownicy w dziale PRAC TECHNICZNYCH

Przewiń do góry